Naše podujatia  •  Valné zhromaždenie

Valné zhromaždenie FSOK

Dňa 29.5.2024 sa v hoteli Park Inn v Bratislave konalo v poradí už 31. VALNÉ ZHROMAŽDENIE FSOK, za účasti predstaviteľov Francúzskeho veľvyslanectva na Slovensku, na ktorom boli do Správnej rady zvolení 5 členovia a jeden člen bol kooptovaný : Ernst & Young, Pernod Ricard Czech Republic & Slovakia, OPmobility, SNECI, Tatra banka, Stellantis Slovakia. Srdečne gratulujeme a tešíme sa na spoluprácu!

Valné zhromaždenie FSOK bolo príležitosťou pripomenúť si aktivity uplynulého roka, v rámci ktorého sa uskutočnilo viac ako 50 podujatí, a odsúhlasiť plán aktivít a rozpočet na rok 2024. Zároveň sme privítali nových členov, z ktorých niektorí využili príležitosť predstaviť sa: AjTyvIT, Best Wines Distribution, HUDOS s.r.o., Lenka Paluchova, S2E.

V tomto roku oslavuje FSOK 30 rokov od svojho založenia, ale neoslavujeme sami. Dovolili sme si osobitne oceniť 30-ročné členstvo našich verných členov, ktorí sú s nami od samého začiatku: Veolia Slovensko, PPA CONTROLL, Mamadou BASSADIN, PhD., Renault Slovensko. Ďakujeme!

Radi sme sa s Vami stretli a tešíme sa na Vás opäť pri ďalších podujatiach, ktoré pre Vás pripravujeme.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Ďalšie aktuality

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin