Novinky zo sveta biznisu

Ponuka nového člena FSOK : B.W.D. s.r.o. – Best Wines Distribution

[Translate to Slovaque:]

Radi by sme Vám predstavili ponuku služieb a produktov nášho nového člena B.W.D. s.r.o. – Best Wines Distribution, distribútora slovenských a zahraničných vín.

  • V rámci programu Členovia členom neváhajte využiť zľavový voucher 10% na eshope: www.vinujeme.sk, ktorý je platný do konca roka 2023, stačí uviesť kód: #sante. Voucher si môžete stiahnuť TU.
  • Ak hľadáte priestor na teambuilding alebo akciu pre Vašich obchodných partnerov, BWD poskytuje aj privátne degustácie s profesionálnymi someliermi alebo špičkovými slovenskými vinármi v priestoroch vínnej pivničky na Panskej ulici, kde je kapacita do 25 ľudí. Ilustračné  video a foto nájdete TU. Instagram: @panska.thewineroom. K dispozícii je aj priestor vo Vinotéke pri Modrom kostolíku, kde je kapacita cca 30 ľudí. V tejto vinotéke sa často konajú aj rôzne ochutnávky a masterclassy, či už slovenských alebo zahraničných vín. TU nájdete ilustračné video a foto. www.vinotekamodrykostolik.sk Instagram: @vinoteka_modry_kostolik
  • Na tomto linku nájdete aktuálny Vianočný katalóg spoločnosti a v prípade záujmu môžete kontaktovať pani Tinu Severini (tina.severini(@)bwd.sk, tel: 0903 219 979). Ohľadom výberu produktov sa môžete poradiť so skúseným someliérom spoločnosti. Víno je možné doručiť na adresu dodania na druhý deň po objednávke, resp. si ho môžete vyzdvihnúť v centre mesta na Gorkého 5, BA resp. na Mickiewiczovej 2, BA vo Vinotéke pri Modrom kostolíku.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin