Noví členovia

FSOK srdečne víta nových členov

S radosťou Vám predstavujeme nových členov. Budeme sa tešiť na spoluprácu a radi si vypočujeme aj Vaše návrhy, aby sme Vám pomohli podporiť Vaše aktivity.

 

GLOCCO  zabezpečuje pre svojich klientov z viacerých svetových kontinentov kreatívne, technické a právne preklady, tlmočenia a služby AI. Glocco poskytuje tímy odborníkov na danú problematiku vo viac ako 150 jazykových kombináciách a kombinujeme viac ako 100 technologických riešení individuálne prispôsobených pre každého klienta.

https://www.glocco.sk/

 

QUARK CONSULT sa venuje finančnému poradenstvu, sprostredkovaniu v sektore nehnuteľností a podpore pri implantácii francúzskych spoločností na Slovensku a vývoze slovenských produktov do Francúzska.

bfernandez(@)quarkconsult.sk

 

Reprezentačná kancelária francúzskej banky Crédit Industriel et Commercial v Prahe poskytuje klientom francúzskej banky poradenstvo pre prostredie Českej a Slovenskej republiky.

eva.mladenovic(@)cic.fr

 

Advokátska kancelária LP LEGAL s.r.o. vedená pani Lenkou Paluchovou sa zameriava na daňové právo a na oblasť medzinárodného zdaňovania a cezhraničných transakcií.

https://www.paluchova.com/

 

Prepravná spoločnosť HUDOS s.r.o. sa špecializuje na medzinárodnú dopravu a svoje služby zameriava na krajiny európskeho kontinentu, vrátane Francúzska. Spoločnosť vlastní 180 návesových súprav a patrí k najväčším dopravným spoločnostiam na Slovensku.

http://www.hudos.sk/

 

Hlavnou činnosťou spoločnosti NORISSON s.r.o.  sú izolatérske a lešenárske práce pre rôzne technologické opravy a výstavby nových investičných celkov. Zabezpečujú sanácie betónových a železobetónových konštrukcií a ich spevňovanie, priemyselné nátery a izolácie i nákladnú cestnú dopravu.

https://www.norisson.sk/

 

Spoločnosť EUCOS sa zaoberá rekonštrukciou a obnovou priemyselných objektov ale aj výrobou a montážou oceľových konštrukcií. Realizujú aplikáciu náterových systémov a sanáciu betónových konštrukcií. Zabezpečujú výškové a zemné stavebné práce aj špeciálne čistiace práce.

https://www.eucos.sk/

 

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin