Noví členovia  •  Členovia

FSOK srdečne víta nových členov

[Translate to Slovaque:]

S radosťou Vám predstavujeme nových členov. Budeme sa tešiť na spoluprácu a radi si vypočujeme aj Vaše návrhy, aby sme Vám pomohli podporiť Vaše aktivity.

Axians Slovakia s.r.o.

Axians Slovakia ponúka portfólio ICT riešení a služieb, ktoré zahŕňa podnikové aplikácie a dátovú analytiku, podnikové siete a digitálne pracoviská, dátové centrá a clpudové služby, telekomunikačnú infraštruktúru a riešenia pre kybernetickú bezpečnosť.

https://www.axians.sk

 

newcleo s.r.o.

newcleo je inovatívna spoločnosť v oblasti jadrovej energie. Zameriava sa na výrobu bezpečnej, čistej a udržateľnej jadrovej energie kombináciou existujúcich technológií za konkurencieschopné náklady. Cieľom spoločnosti je riešiť globálne energetické výzvy a zároveň podporovať environmentálnu udržateľnosť prostredníctvom svojich pokročilých jadrových riešení.

https://www.newcleo.com

 

Sensoneo j.s.a.

Sensoneo poskytuje smart riešenia odpadového hospodárstva na podnikovej úrovni, ktoré podporujú digitálnu transformáciu odpadového hospodárstva s cieľom dosiahnuť efektivitu, transparentnosť a udržateľnosť a zároveň umožňujú mestám a spoločnostiam optimalizovať náklady, zvyšovať ohľaduplnosť k životnému prostrediu a zlepšovať kvalitu života.

https://sensoneo.com/sk/

 

TIYO a.s.

Spoločnosť Tiyo je popredným poskytovateľom inžinierskych služieb, ktorý sa špecializuje na výskum, vývoj a testovanie v rôznych odvetviach. Spoločnosť bola založená v roku 1993 a poskytuje služby rôznym klientom, pričom sa zameriava na inovácie a vysokokvalitné riešenia.

https://www.tiyo.cz

 

 

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Ďalšie aktuality

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin