Naše podujatia  •  Športové podujatie

FAMILY DAY FSOK

Užili sme  si slnečný FAMILY DAY! 🌞 ⚽ 🌳
Ďakujeme všetkým, ktorí prišli v sobotu 15.6. do krásneho prostredia Hotel pod Lipou Resort**** v Modre a strávili s nami príjemný deň plný dobrej nálady, športu, detských aktivít, priateľských stretnutí a chutného občerstvenia.

Sme radi, že sa francúzsko-slovenská komunita zišla opäť vo veľkom počte, bolo nás takmer 200, pričom si každý našiel to svoje: turnaj v petangu, mini-futbale, volejbale, relax na joge alebo posedenie s priateľmi v príjemnej atmosfére a radosť z výhier v tombole 😊 Deti sa zabavili pri rôznych veselých aj kreatívnych aktivitách, vyskúšali virtuálnu realitu, ale aj súťažili v mini-turnajoch.

Veľké ďakujem patrí partnerom podujatia Veolia Slovensko, Orange, Up Déjeuner, Plastivaloire, Peugeot Slovensko, Citroën Slovensko, DS Automobiles Slovensko, vďaka ktorým sa Family Day mohol uskutočniť.

🏆 Srdečne blahoželáme víťazom turnajov: tímu Peugeot Slovensko za výhru v mini-futbale, tímu Up Déjeuner za výhru v petangu a tímu Prosman & Pavlovič advokátska kancelária za výhru vo volejbale. Veríme, že svoj úspech prídete obhájiť aj budúci rok, už teraz sa tešíme na ďalší ročník!

Kompletnú fotogalériu podujatia nájdete TU.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Ďalšie aktuality

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin