Naše podujatia

Back to Work Cocktail 2024

[Translate to Slovaque:]

Tešíme sa, že ste si s nami užili príjemný večer na podujatí Back to Work Cocktail, organizovaného v spolupráci s Ambassade de France en Slovaquie, jedinečným výhľadom na večerné hlavné mesto z reštaurácie Hradná a vo výnimočnej spoločnosti.

Osobitne si vážime účasť nového francúzskeho veľvyslanca na Slovensku pána Nicolas Suran, ktorý v príhovore podčiarkol dôležitosť ekonomickej a kultúrnej výmeny medzi oboma krajinami. Prezident FSOK pán Miroslav Kot potvrdil kľúčovú úlohu Francúzsko-slovenskej obchodnej komory pri podpore francúzskych a slovenských spoločností.

Sme radi, že medzi 120 hosťami, medzi ktorými ste boli hlavne Vy – naši členovia, naše pozvanie prijali aj úspešní slovenskí paralympionici s tímom. Mohli sme im tak aj za našu business komunitu poďakovať za úspešnú reprezentáciu na nedávnych Paralympijských hrách v Paríži a spoločne si pripomenúť dôležitosť inklúzie vo všetkých oblastiach.

Poďakovanie patrí aj našim partnerom, vďaka ktorým sme pre Vás mohli tento výnimočný večer pripraviť: Boiron, Defta, Forvis Mazars, Legrand, Pernod Ricard a Veolia Slovensko.

Fotografie z podujatia si môžete pozrieť tu.

Články s rovnakou témou

No news available.

Podujatia s rovnakou témou

Ďalšie aktuality

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin